Zeolit znanstvene študije

Učinkovanje in pozitivno delovanje zeolita na zdravje je do sedaj bilo že zelo dobro raziskano. 

Zato vam na vpogled ponujamo različne študije, ki zadevajo uporabo zeolita na številnih področjih.

95% čistost, izredno fina granulacija (cca 5µm), visoka ionska izmenjava (višja od 180meq/100g).

1x  Zeolit Klinoptilolit (1x 300g)


19,95 €

Strošek dostave: 3,95€

2x  Zeolit Klinoptilolit (2x 300g)


39,95 €

+ BREZPLAČNA dostava

3x  Zeolit Klinoptilolit (2x 300g)


49,95 €

+ BREZPLAČNA dostava

Plačilo je mogoče po povzetju, preko PayPala ali s kreditno kartico (preko sistema PayPal).

   Pomoč in svetovanje na  040 691 111
        VAREN NAKUP: Izdelek je registriran v Sloveniji, kar zagotavlja 100% varnost njegove uporabe. Plačilo po povzetju omogoča nakup brez rizika. *
*Plačate dostavljavcu, ko vam pripelje paket.
    EKSPRES DOSTAVA: Naša zanesljiva kurirska služba zagotavlja, da naročeni izdelki nepoškodovani že naslednji delovni dan pridejo do vaših vrat. *
*Velja za vsa naročila, oddana do 15.00 ure.
POGOSTA VPRAŠANJA

 

Zeolit klinoptilolit je naravni vulkanski mineral, ki po zaužitju na celični ravni pozitivno deluje na celotno telo.

Obstaja 150 različnih vrst Zeolita od katerih je samo zeolit klinoptilolit primeren za človeško uporabo. Poznan je kot najmočnejši naravni razstrupljevalec in stabilizator imunskega sistema v naravi. Njegove posebne lastnosti mu omogočajo, da je popolnoma varen za uporabo, je brez stranskih učinkov in ni nevaren za predoziranje. Ob prehodu skozi telo na sebe veže strupe, težke kovine, alergene, toksine in druge škodljive snovi, ter jih nato skupaj z njim izloči - po zaužitju se namreč v celoti izloči iz telesa in za seboj ne pušča nobenih škodljivih delcev.

Zaradi ogromnega števila pozitivnih lastnosti je zeolit klinoptilolit priporočjiv za uporabo tudi takrat, ko ga v bistvu sploh ne potrebujete.

Vulkanski prah Zeolit raztopite 2 do 3x dnevno 1/2 žličke v kozarcu sveže vode in popijte. Najbolje zjutraj na tešče in zvečer pred spanjem.

Zeolit deluje na telo na celični ravni, nima okusa in vonja, lahko ga uživate tudi na prazen želodec. Prvi rezultati so občutni že takoj naslednji dan.

Zeolit tvori obliko rešetkaste mreže, ki učinkuje kot spužva, ki vsrkava težke kovine, ostanke zdravil, patogene mikrobe in druge škodljive snovi. Te se nato izločijo z urinom. Na rešetkasto strukturo se vežejo škodljive snovi, dobre pa preidejo skoznjo, torej deluje kot nekakšen filter, ki z negativnim ionskim nabojem izloča škodljive snovi, zato je izredno učinkovit pri razstrupljanju telesa.

<p>Zeolit lahko uporabljate povsem varno in brez stranskih učinkov. Pozitivno učinkuje na rakave celice, saj ustvarja okolje, v katerem te ne uspevajo, pomaga pri vnetjih mehurja ali sečnih kamnih, blaži ka&scaron;elj, astmo in alergije. Vulkanski prah absorbira težko kovine, radioaktivne snovi, toksine, pesticide. Krepi odpornost. Pomaga pri osteoporozi, artritisu, preprečuje diabetes, zmanj&scaron;uje nespečnost in povečuje koncentracijo in energijo.</p>

Vulkanski prah Zeolit, aktivni klinoptilolit je 100% naravni mineral brez umetnih dodatkov, nestrupen, nima kontraindikacij, nima stranskih učinkov, ne povzroča odvisnosti, v celoti se izloči iz telesa z urinom, blatom ali z znojem v 6-8 urah po zaužitju. Nima neželenih učinkov z ostalimi snovmi ali zdravili in ne povzroča alergičnih reakcij.

 

Zeolit ne vpliva na farmacevtske izdelke. Potreben je le časovni razmik med jemanjem zrdavil in zeolita. Priporočeno je jemanje zeolitov dve uri po zaužitju zdravil. Enako velja pri jemanju železovih preparatov.

Prvi rezultati uporabe zeolita so lahko vidni že zelo hitro. Spremembe boste opazili že po 24 urah, v barvi vašega urina in spremembe v razpoloženju.

Kar 8 od 10 ljudi, ki so uživali zeolit so opazili izboljšanje razpoloženja že takoj po zaužitju zeolita. Po daljšem jemanju pa so poročali o povišanju energije in zmanjšanju utrujenosti, pa tudi o številnih pozitivnih učinkih na mehur, ledvične kamne, kašelj, astmo, alergije in rakave celice.

Z redno uporabo zeolita boste imeli več energije, bolj boste zdravi in glede na to, da se ne morete predozirati oz. glede na dejstvo da nima stranskih učinkov, je zeolit izdelek s katerim lahko ogromno pridobite.

Seznam pozitivnih učinkov zeolita na telo je zelo dolg, če se sploh kje konča. Redno razstrupljanja telesa prinaša številne prednosti za vaše zdravje.

Praviloma se razstrupljanje telesa opravlja 1x-2x letno, odvisno od situacije, pa tudi od izdelka, ki ga uporabimo za razstrupljanje. Večina izdelkov se namreč zaradi neželenih učinkov in morebitnih neprijetnih posledic ne sme uporabljati neprekinjeno, čez čas se lahko telo tudi navadi na njih. Zeolit pa nima stranskih učinkov in ni se mogoče predozirati. Zaradi posebne rešetkaste zasnove, ki nase veže težke kovine, alergene, toksine in druge škodljive snovi pa je tudi poznan kot najmočnejši detoksikator (razstrupljevalec telesa) na svetu.

Zeolit tudi po dolgotrajni uporabi ne izgubi učinkovitosti.

Bodite na tekočem z novostmi. Vpišite vaš e-naslov in se prijavite na naše e-novice.


Plačilo je možno tudi s kreditno kartico preko sistema PayPal.

Zeolit | Copyright (c) Embro s.r.o.